Maak december magisch!

Partnerbijdrage
Monnard gouden dameshorloge.
Monnard gouden dameshorloge. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Ze komen er weer aan, de feestdagen. Beers & Komen Jewels is er meer dan klaar voor: met twinkelende lichtjes, glimmend zilver, glanzend goud, glinsterend kristal en fonkelend briljant ademt de winkel magie en betovering uit. De Sint vindt er zéker iets leuks en onder de kerstboom doet een feestelijk pakje van hét juweliershuis in Heemskerk het ook altijd goed. Bovendien krijgt u als klap op de vuurpijl de komende weken een tweede sieraad voor maar 1 euro.

Bij Beers & Komen Jewels

Het is maar goed dat de temperatuur buiten wat omlaag gaat, zodat u kunt afkoelen na een bezoek aan Beers & Komen Jewels, want uw hart gaat er onbetwist sneller slaan. Wegsmelten bij het zien van zoveel moois is overigens ook niet uitgesloten.

Voor dametjes in de dop vindt u er de meest schattige oorknopjes. Ook de uitgebreide collectie verlovings- en trouwringen, de bijzondere collectie briljanten sieraden en de serie kristallen karaffen maakt dat u ogen tekort komt.

Beers & Komen Jewels is nu eenmaal de juwelier met passie voor het vak. Met een uniek assortiment voor elke portemonnee, een eigen atelier en een enthousiast team en dat allemaal op Kerkweg 48 te Heemskerk.

Tweede sieraad 1 euro

Tot 31 december krijgt u een tweede sieraad voor maar 1 euro. Dat wilt u toch niet missen? Alvast een voorproefje? Kijk dan op www.beersenkomenjewels.nl.

Door de coronaregels kan het zijn dat u even voor de deur moet wachten. ‘’Wij mogen vijf klanten tegelijk ontvangen. Volgt u alstublieft de aanwijzingen op het bordje op de deur. Wij hopen u in de komende weken te mogen begroeten. Mocht dat niet het geval zijn, dan wensen wij u nu alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2021!’’, aldus Beers & Komen Jewels.

Parel collier.