Miljoenenontbijt Noord-Holland Noord

Partnerbijdrage
Die mee aan het miljoenenontbijt van de Rabonbank.
Die mee aan het miljoenenontbijt van de Rabonbank. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Traditiegetrouw organiseert Rabobank, één dag na Prinsjesdag, het Miljoenenontbijt Noord-Holland Noord. Het event vindt plaats in hybride vorm, deelnemers kunnen het Miljoenenontbijt online of fysiek bijwonen (er wordt een maximum aantal bezoekers gehanteerd). Het event op 22 september van 8.30 tot 9.45 uur vindt plaats in het AFAS stadion in Alkmaar.

De West-Friese Business Coach Meriam Slijkerman presenteert dit Miljoenenontbijt en gaat in gesprek met Menno Middeldorp, Hoofd RaboResearch, over de miljoenennota en over de plannen voor de verdere uit- en opbouw van de economie. Ilse Zaal, gedeputeerde Economie, Arbeidsmarkt en Onderwijs, vertelt wat dat betekent voor onze regio. Ook gaan we in op innovatie in de regio en nodigen we interessante ondernemers uit die over dit onderwerp vertellen. 

Aan tafel ontmoeten wij:

  • Ralph van Soomeren (Directievoorzitter Coöperatieve Rabobank )
  • Menno Middeldorp (Hoofd RaboResearch)
  • Ilse Zaal (gedeputeerde Economie, provincie Noord-Holland) 
  • Daniël van Drunen (Airchip) 
  • Cock Heemskerk (Lector Robotica) &
    Jeroen Noot (Greenport NHN)

De Rabobank nodigt belangstellenden uit voor het Miljoenenontbijt. Aanmelden kan tot vrijdag 17 september via deze link. Mocht het aantal fysieke plaatsen bereikt zijn, kunt u in ieder geval het event online bijwonen.