Ontdek de nieuwe winkel van Montèl Beverwijk

Partnerbijdrage
De feestelijke opening is op zaterdag 18 en zondag 19 december.
De feestelijke opening is op zaterdag 18 en zondag 19 december. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Op zoek naar die perfecte bank of fauteuil? Dan ben je bij zitspecialist Montèl aan het juiste adres. Montèl is een begrip op de woonboulevard in Beverwijk. Het team is druk bezig geweest met de verhuizing van de winkel en staat te springen om je het eindresultaat te laten zien. Kom héérlijk proefzitten op de banken, check de nieuwste decoratietrends én zak lekker onderuit in een van de fauteuils.


De nieuwe winkel van Montèl ademt ruimte en overzicht. Je ontdekt 1300 vierkante meter aan wooninspiratie, maakt kennis met de laatste interieurtrends (waaronder de mooiste stoffen en materialen) én krijgt inspiratie voor de leukste ideeën in je eigen huis. Laat jezelf verrassen, want in dit nieuwe winkelconcept vind je compleet gestylde settings! De look van de vernieuwde winkel van Montèl is modern. Hout wordt afgewisseld met marmer er er zijn speciale lampen die natuurlijk daglicht nabootsen. Daarnaast is er een lekkere koffiecorner en héél veel ruimte voor persoonlijk advies. 


Foto: Aangeleverd

Meubels customizen bij Montèl

Zie je de perfecte bank, maar weet je niet of die in jouw woonkamer past? Of twijfel je over een kleurencombinatie? Breng een bezoekje aan het vernieuwde advies- en kleurencentrum, waarbij je de mooiste stoffen en kleurstalen door je handen kunt laten gaan. Het team van Montèl staat voor je klaar met persoonlijk advies. Laat je nieuwe meubels customizen en kies een andere stof en kleur. Wil je er een bijpassend kleed bij? In het karpetcentrum kun je je eigen vloerkleed samenstellen. 


Foto: Aangeleverd

Ken je dat? Je loopt door een woonwinkel en spot de perfecte inrichting, inclusief accessoires. Uiteindelijk blijkt alleen de bank te koop en daardoor moet je nog langs vier andere winkels. Bij Montèl is dat niet nodig: alles wat in de inspiratiekamers staat, van tafels tot vazen, is te koop! Zie je een mooie hoekbank die te groot is voor jouw appartement? Geen probleem. In het adviescentrum helpen de gespecialiseerde Montèl-adviseurs met het samenstellen van jouw nieuwe bank. Een andere opstelling, subtielere kleur, zachter materiaal of ander zitcomfort? Alles kan!


Foto: Aangeleverd

Opening Montèl Beverwijk

De feestelijke opening is op zaterdag 18 en zondag 19 december, met een barista voor heerlijke koffie én een mooi cadeau voor de eerste 100 klanten. Niet alleen dat weekend is het feest: je profiteert in heel december van 10 procent korting op de gehele collectie*. Je bent van harte welkom om de winkel te bewonderen. Het belooft druk te worden, dus maak een afspraak als je verzekerd wilt zijn van veel persoonlijk advies!

*met uitzondering van Bank- fauteuil en stoeltoppers. Deze zijn standaard voorzien van een voordelige prijs.