Verwarring over afsluiting Beijneslaan

  Nieuws
De Beijneslaan in Beverwijk. (Foto: Bos Media Services)
De Beijneslaan in Beverwijk. (Foto: Bos Media Services) (rodi.nl)

BEVERWIJK - Omwonenden van de Beijneslaan hebben deze week een brief gekregen van de aannemers die de reconstructie van de Spoorsingel uitvoeren. Hierin staat te lezen dat twee deelfases van het totale project qua planning worden omgewisseld. Als gevolg hiervan is de Beijneslaan vanaf aanstaande maandag afgesloten.

Uit de brief blijkt echter niet dat de afsluiting alleen betrekking heeft op het gedeelte naast het tuincentrum van Praxis. De Beijneslaan loopt verder door en kent diverse doodlopende zijstraten. Bewoners van die straten vreesden dat hun straat wekenlang onbereikbaar zou zijn door de afsluiting. Dat is echter niet het geval, laat een woordvoerster van de gemeente Beverwijk weten. De Beijneslaan en zijstraten blijven namelijk gewoon bereikbaar via de uitgang van het MARLO-terrein ter hoogte van supermarkt Aldi.
De bewoners van de zijstraten kunnen via die route gewoon met de auto naar huis rijden. Alleen de bewoners in het eerste deel van de Beijneslaan zullen hun auto tijdelijk elders moeten parkeren. De afsluiting geldt overigens ook voor fietsverkeer. Voor voetgangers blijft de route beschikbaar.

Meer berichten