Wat gebeurt er op de Breestraat 5?

Nieuws
Hier komt 2040. Opening 30 juni 2018. (foto aangeleverd)
Hier komt 2040. Opening 30 juni 2018. (foto aangeleverd) rodi.nl

BEVERWIJK - Wat gebeurt er op de Breestraat 5 in Beverwijk? Dat vroegen velen zich af die langs het winkelpand aan de Breestraat 5 liepen. Kinderen liepen in en uit en waren aan het klussen in het pand dat al enige tijd te huur staat.

Een stiekeme blik naar binnen maakte het winkelende publiek niet veel wijzer. Zo zagen zij een groene loper van gras, een aquarium met rondzwemmende inktvissen en diepzeeduikers en de contouren van iets dat veel weg had van een machine op wielen. Wordt daar wellicht een geheel nieuw winkelconcept gelanceerd?
Inmiddels weet men iets meer, maar ook weer minder, namelijk dat de ramen van de etalage en deuren volledig geblindeerd zijn. Op het grootste raam is een tekening van Tjarko van der Pol zichtbaar met allerlei futuristische en creatieve voorstellingen. Op het kleine raam staat ‘Hier komt 2040’ en ‘Opening op 30 juni 2018’. Op de deuren zijn kijkgaten gemaakt die zaterdag 23 juni geopend zullen gaan worden. Dan zal wellicht al zichtbaar zijn wat 2040 ogaat bieden.
Heeft men hier te maken met een geheel nieuw winkelconcept dat zaterdag 30 juni haar deuren zal openen op de Breestraat 5? Voor meer informatie wordt verwezen naar www.creatiefmanifest.nl.