Festivalweek met film, theater en muziek - `Raj aan Zee` van maandag 6 tot en met zondag 12 augustus <

  Nieuws
Flora Gattina le Duc. (Foto: aangeleverd)
Flora Gattina le Duc. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WIJK AAN ZEE - ‘Raj aan Zee’ wordt van 6 tot en met 12 augustus weer gehouden. Diverse partijen presenteren een mini film-, theater- en muziekfestival in Wijk aan Zee. Een verrassend programma in het koninklijke 'Raj's paleis’ met onder andere documentaires, speelfilms, theater Extravaganza en een ‘laid-back’ afsluiting met muziek vullen deze festivalweek.

De voorstellingen vinden plaats in het Raj-Paleis op het Julianaplein in Wijk aan Zee. Een Raj Paleis is een mengeling van een Indische tent voor trouwerijen en een Nederlandse spiegeltent die plaats biedt aan 50 tot maximaal 95 bezoekers. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/Raj.On.Tour, hier zijn linkjes te vinden naar de ticketverkoop site.
Raj aan Zee is opgericht door bevlogen mensen met een grote liefde voor film, theater en muziek. Het doel is om mensen samen te laten genieten van film, theater en muziek in de ruimste zin van het woord en voor alle leeftijden. Documentaires uit de omgeving van Wijk aan Zee die niet eerder zijn vertoond. Het is cultuur op het scherm of op het podium voor een select publiek of gewoon een fijn avondje uit met verrassingen voor alle Wijk aan Zeeërs, jong, oud en de tijdelijke bewoners uit binnen of buitenland.
Het programma start op maandag 6 augustus om 17.00 met een VIP-avond voor iedereen, een Raj aan Zee avond met een welkomstdrankje, een fijn muziekje en VJ Eddy Del Tigre. Tevens zijn er een aantal filmtrailers te zien. De toegang is gratis.

Meer berichten