Genomineerden IJmond Werkt! Award bekend

  Nieuws
Berry Tiebie (tweede van rechts) en Melvin Peeters (rechts) vierden de overwinning in 2017. Links van hen applaudisseren Lorenzo en Marc van Tata Steel voor hen. (FOTO: AANGELEVERD)
Berry Tiebie (tweede van rechts) en Melvin Peeters (rechts) vierden de overwinning in 2017. Links van hen applaudisseren Lorenzo en Marc van Tata Steel voor hen. (FOTO: AANGELEVERD) (rodi.nl)

REGIO - Budget Broodjes, Etos / Olympia en Microtechniek zijn genomineerd voor de IJmond Werkt! Award 2018. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren.
De jury heeft bij haar keuze op verschillende aspecten gelet, zoals bewust betrokken ondernemerschap, creativiteit in ondernemerschap, het geloof in het kunnen van de medewerkers en een voorbeeldfunctie zijn voor de branche. De drie genomineerde bedrijven hebben alle drie een structurele basis gecreëerd voor medewerkers van IJmond Werkt!. De jury is onder de indruk dat, als de basis goed is, het daadwerkelijk een win-win situatie oplevert voor alle partijen. De genomineerde bedrijven hebben laten weten zich vereerd te voelen met de nominatie. Het is nu aan de aanwezigen van IJmond Onderneemt, dé ondernemersbijeenkomst van de regio op 13 november in Party Center EZGI in Beverwijk, om aan de hand van getoonde bedrijfsfilms de uiteindelijke winnaar van de IJmond Werkt! Award te kiezen. Naast de IJmond Werkt! Award worden die dag ook de IJmond Duurzaam Award en de IJmond Onderneemt Award uitgereikt. Meer informatie hierover is op www.ijmondonderneemt.nl te vinden. Op deze website kunnen ondernemers zich ook aanmelden voor het bijwonen van de uitreiking. Hoofdsponsor van het evenement is Rabobank IJmond, ook GreenBiz IJmond sponsort het evenement. De jury van de IJmond Werkt! Award 2018 bestaat uit uit Marieke van Dijk (wethouder gemeente Heemskerk, tevens bestuurslid van IJmond Werkt!), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Berry Tiebie (eigenaar van Tiebies landbouwmechanisatie en winnaar van de IJmond Werkt! Award 2017).

Meer berichten