'Wij hebben het met veel plezier gedaan' - 'Zero Sixteen' in Beverwijk sluit in maart 2019

  Nieuws
Peter en dochter Chantal van der Meij. (foto aangeleverd)
Peter en dochter Chantal van der Meij. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

BEVERWIJK - Zero Sixteen, voorheen Baby en Kleuterhuis sluit medio maart 2019 haar deuren. Na 65 jaar is het moment daar dat de eigenaren - Peter, Joke en dochter Chantal van der Meij - hebben besloten te stoppen.
“Wij hebben altijd met heel veel plezier de winkel mogen runnen, maar door de huidige marktveranderingen merken wij dat het anders wordt. De online verkoopkanalen breiden nog steeds uit, ondertussen hebben al onze merken eigen webshops, en proberen de grote bestaande webshops met kortingen de consumenten voor zich te winnen.”
Online verkopen stijgen vandaag de dag nog steeds, en in de strijd die deze webshops voeren, merken ze bij Zero Sixteen dat de consument ook zeer prijsbewust winkelt. Het is namelijk overal te krijgen, alleen hoeveel korting er op zit? Dat kan je zo via Google uitzoeken.
De babyzaak is in 1953 opgericht door een tante van Joke, Riekie Appel. Joke heeft vanaf haar zestiende in de winkel gewerkt, in 1983 nam zij samen met Peter de winkel over. Anno 2018 bestaat de zaak uit twee panden, en is er een hele kinderkledingafdeling tot en met maat 176. Vandaar ook tien jaar geleden de naamsverandering naar Zero Sixteen. Dochter Chantal: ''Dat we volgend jaar stoppen, nee, dat had ik vijf jaar geleden echt niet gedacht. Het liefst had ik het honderdjarig bestaan meegemaakt, maar nu is het tijd voor andere uitdagingen!”
ZERO SIXTEEN by Baby & Kleuterhuis, Zeestraat 48, 1942 AR Beverwijk, T: 0251-224926, F: 0251-215409, M: 06-51110542, info@zerosixteen.nl, info@babyenkleuterhuis.com, www.zerosixteen.nl, www.facebook.com/zerosixteenbeverwijk.

Meer berichten