Goede voorronde voor turnvereniging SSS Beverwijk

  Nieuws
Goede voorronde voor turnvereniging SSS Beverwijk
Goede voorronde voor turnvereniging SSS Beverwijk (rodi.nl)

BEVERWIJK - Turnvereniging SSS heeft tijdens de onlangs gehouden eerste voorronde van Rayon Kennemerland goede resultaten geboekt. De turnsters wisten in totaal zes medailles in de wacht te slepen. Giada Quint, Sonia Ciszek en Floor Overbeek kwamen in actie op het onderdeel balk en turnden daarnaast mooie vloeroefeningen. Giada mocht een medaille in ontvangst nemen voor een welverdiende vierde plaats. Bij pupillen 2 mochten Ashley Inpijn en Annabel Veldhoen aantreden. Ashley deed het goed op vloer en sprong, Annabel turnde een hele mooie balkoefening. Tuana Ucar en Puck Winkelaar kwamen uit in jeugd 1. Beide turnsters turnden een goede wedstrijd. Puck liet een mooie oefening zien op brug en haalde op dat onderdeel de derde score. Tuana haalde goede scores op alle toestellen en wist de zilveren medaille binnen te halen.
In jeugd 2 kwamen maar liefst acht turnsters van SSS in actie. Ze lieten allemaal hun gloednieuwe oefening op vloer - met eigen muziek - zien. Door een blessure kon Suzanne Beentjes in de aanloop naar de wedstrijd slechts minimaal trainen, waardoor ze niet optimaal kon presteren. Desondanks behaalde ze wel de vierde score op brug. Aleksandra (Ola) Tomaszewska en Lenne de Wild hadden allebei een hele mooie vloeroefening. Danycha Visser turnde haar eerste volledige wedstrijd en had een sterke balkoefening.
Alysha Bijl had prachtige oefeningen op brug en sprong en kreeg een medaille omgehangen voor de vijfde plaats. Indah Ramadhany maakte wat foutjes op balk, maar turnde fantastische oefeningen op vloer en brug. Ze kreeg een medaille voor de vierde plaats. Lisa Ikelaar had geen goede aanloop naar de wedstrijd, maar verraste iedereen met mooie, stabiele oefeningen op alle toestellen. Ze kreeg zeer verdiend de bronzen medaille omgehangen. Voor Merel Bras klopte alles in de wedstrijd en met de hoogste score op vloer mocht zij op het podium de zilveren medaille in ontvangst nemen. (FOTO: AANGELEVERD)

Meer berichten