Het grootste kerstpakket van Nederland is uitgereikt

  Nieuws
Denise en haar zoontje Chernoh tussen de geschenken uit het Grootste Kerstpakket van Nederland. (foto: aangeleverd)
Denise en haar zoontje Chernoh tussen de geschenken uit het Grootste Kerstpakket van Nederland. (foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BEVERWIJK - Denise uit Huizen is de winnaar geworden van het grootste kerstpakket van Nederland met een waarde van meer dan vijfduizend euro. Het pakket is samengesteld uit goederen die door diverse handelaren van De Bazaar beschikbaar werden gesteld.
De Bazaarbus vol met alle spullen kwam aan bij het huis van Denise. Toen alles in haar woonkamer werd uitgeladen, realiseerde zij het zich pas echt; ze had gewonnen! Denise en haar zoontje Chernoh wisten niet wat hen overkwam. Ineens tussen allemaal prachtige cadeaus, beschikbaar gesteld door de winkeliers van De Bazaar. "Het is ongelofelijk, ik kan het nog niet geloven", zijn de woorden die Denise telkens opnieuw uitsprak. En Chernoh had de mooiste kerst ooit, want hij wist niet waar hij moest beginnen met uitpakken. Ontroerend was ook dat zowel Denise als Chernoh gelijk dachten aan de mensen om hen heen. Bij een leuke pop zei Chernoh: "Oh, die geef ik aan mijn vriendinnetje!" De verbazing, verwondering en blijdschap ging nog lang door, ook nadat de medewerkers van De Bazaar vertrokken waren. Tot 16 december konden bezoekers van De Bazaar een kerstpakketselfie maken bij het Grootste Kerstpakket van Nederland. De inhoud van het pakket is zeer gevarieerd; van een tuinsetje tot een radiografisch bestuurbare auto, van waardebonnen voor Goudsouk en de Food Hal tot een mooie winterjas, een designertas en nog veel meer.

Meer berichten