Toetertramalant in het centrum van Beverwijk

Oranje
Ondernemers van centrum Beverwijk zijn klaar voor een mooi oranjefeest.
Ondernemers van centrum Beverwijk zijn klaar voor een mooi oranjefeest. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Het zal niemand ontgaan dat heel voorzichtig in Nederland de oranjekoorts aardig begint op te lopen en ook bij de winkeliers in het centrum van Beverwijk zit de stemming er al goed in.

Leukste oranje uitdossing wordt beloond

Uit vijf monden klinkt met grote enthousiasme: “Wij laten de leeuw zeker niet in z’n hempie staan en daarom zal aanstaande zaterdag een coronaproof oranjefeestje worden georganiseerd in het centrum”, aldus de winkeliers. Er zal een gezellige dixielandband door het centrum lopen waarbij de oranje leeuw natuurlijk niet zal ontbreken. Ook krijgen alle winkeliers die zich hebben aangemeld vanuit de organisatie een pakket met hoedjes, stropdassen, en uiteraard oranje toeters om aan de klanten uit te delen. “We hopen dat Beverwijk oranje zal kleuren en daar dragen wij graag ons steentje aan bij”, aldus de organisatie.

 De winkeliers hopen dan ook dat de toeters vanaf zondag vaak te horen zullen zijn bij doelpunten van het Nederlands elftal. Via de Facebookpagina van Beverwijk Centrum kan men foto’s insturen van de oranje uitdossing, die men heeft gekregen van de centrumwinkeliers, en degene die de leukste foto instuurt wint de EK schaal én de EK beker van het Blond Amsterdam servies dat verkrijgbaar is bij Tegel Kookwinkel. De winkeliers uit het hele centrum wensen het Nederlands elftal een EK met LEV toe! “Kom maar op met die lekker, eigenwijs en verrassende doelpunten, dan regelen wij de toeters!”, aldus de enthousiaste winkeliers uit het centrum.