Schoolvereniging Aerdenhout-Bentveld 95 jaar!

Schoolvereniging Aerdenhout-Bentveld 95 jaar

De Schoolvereniging Aerdenhout-Bentveld viert dit schooljaar het 95-jarig bestaan.De  oudste school van Aerdenhout gaat dat echt vieren. De aftrap van de festiviteiten vindt plaats op woensdag 2 oktober om 8.30 u. aan de Mr. H. Enschedeweg 22 te Aerdenhout. De eerste loco-burgemeester, de hr. Nico Heijink,  zal de openingsceremonie verrichten. Om half negen wordt de schoolvlag gehesen, het schoollied gezongen en natuurlijk zal een verjaardagslied niet ontbreken. Daarna gaan de leerlingen op zoek naar vermomde leerkrachten in een spannende vossenjacht.

De SAB heeft een lange en rijke historie. Eén van de oprichters van de SAB, bijvoorbeeld , is Aad van Hall. Zijn zonen, Gijs en Walraven van Hall zijn later bekend geworden als de ‘Bankiers van het verzet’. Later in het jaar zullen we daar bij stilstaan. Dan wordt er in onze tuin een monument geplaatst. 

Naast een rijk verleden werkt de school aan een goede en gezonde toekomst voor alle leerlingen. Het is een mooie plek, te midden van het Aerdenhoutse groen, om je talenten te ontdekken én te gebruiken. Plezier hebben hoort daar bij. De grote feestweek is van 20 tot 24 april 2020. Echt iets om naar uit te kijken!

Meer berichten