(Foto: Aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

Verkoop 30 woningen Waterlant – Westerdel van start

  Bedrijf in Beeld

AMSTERDAM - Gebiedsontwikkelaar BPD geeft op 4 juli in Woonrijk in Broek op Langedijk het startsein voor de verkoop van 30 woningen in plandeel Waterlant in Westerdel. Aannemingsbedrijf J. Th. Kuin BV uit Bovenkarspel neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening. 

Waterlant is de nieuwste wijk van Westerdel en ligt in Zuid-Scharwoude, op de grens met Broek op Langedijk. Er komen 30 woningen waaronder rijwoningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Een aantal woningen ligt aan doorvaarbaar water. De koopsommen van de rijwoningen starten vanaf € 249.500 v.o.n. De 2 onder 1 kap en de vrijstaande woningen worden aangeboden in een prijsklasse tussen € 379.000 en € 515.000 v.o.n. 

Op 4 juli is de online inschrijving geopend via www.nieuwbouw-waterlant.nl en is alle verkoopdocumentatie terug te vinden op de website. Ook kunnen belangstellenden tussen 18.00 en 19.30 uur vrijblijvend langskomen in Woonrijk aan de Middelmoot 5 in Broek op Langedijk. BPD Ontwikkeling en Bakker Schoon Makelaardij zijn hier aanwezig om eventuele vragen over de inschrijfprocedure en het plan te beantwoorden. Ook is de Rabobank uitgenodigd om vrijblijvend financieel advies geven. De inschrijving sluit op donderdag 11 juli om 17.00 uur. 

Westerdel
De waterrijke woonwijk Westerdel ligt in de gemeente Langedijk, de 'groene achtertuin' van de Randstad. In Westerdel komen 690 heel diverse woningen met een dorpse uitstraling. De wijk is verdeeld in 3 deelgebieden: de Centrale Buurt, de Straatjes en de Eilanden. Waterlant ligt in deelgebied de Straatjes.  
 

Meer berichten