(Foto: )
UIT TIP

Bloemendaal Music zet dorp op stelten

  Uit

BLOEMENDAAL - Als dé opvolger van Bloemendaal Jazz+Music gehouden beleeft Bloemendaal Music dit jaar zijn 9 e editie. Bloemendaal Music is altijd de eerste zaterdag van september, tijdens en als afsluiter van de druk bezochte Jaarmarkt Bloemendaal, en dit jaar dus zaterdag 7 september. Zaterdag 7 september van 11.00 uur tot 20.30 uur vinden er tijdens Bloemendaal Music diverse live- optredens plaats op het Terras & op het Buitenpodium bij Café t Hemeltje met oa: All that Swing *tussen 11.00 – 14.00 uur op het Buitenpodium. All that Swing is een Music & Mind Project van Bloemenstroom, het Ontmoetingscentrum in Bloemendaal voor mensen met een haperend brein.

Enkel Spoor *van 14.00 – 17.00 uur op het Terras van Café 't Hemeltje: Adam Spoor is een saxofonist die al jaren meedraait in het vaderlandse circuit en ver daarbuiten. Als One Man Band treedt Adam op onder de naam 'Enkel Spoor'. Adam speelt en zingt dan uit het repertoire van illustere namen als Barry White, Ramsey Lewis, Louis Prima en Stevie Wonder. Uniek is de wijze waarop Adam het repertoire van Frank Sinatra & Dean Martin zingt. Adam speelt ook graag Latin, lounge en dance.

Vanaf 17.00 uur op het Buitenpodium: Marcel Selier – The Rat Pack & More. Marcel Selier is afgelopen seizoen doorgedrongen tot de knock-out ronde van The Voice Senior! Marcel Selier vertolkt werk van Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr. aangevuld met juweeltjes van songs die door de jaren heen gemaakt zijn. www.marcelselier.nl

Als de Brandweer met Special Guest Gerard Alderliefste. Als de Brandweer bestaat uit ervaren muzikanten die met enorm veel lol hún muziek spelen. Plezier, kwaliteit en oog voor het publiek maken Als de Brandweer tot een fantastische band. Als de Brandweer speelt goed in het gehoor liggende muziek waar je heerlijk op kunt dansen of luisterend van kunt genieten. In de stijl brengt de band heden en verleden bij elkaar. Special Guest Gerard Alderliefste Gerard Alderliefste schuift aan bij de 2e set van Als de Brandweer en zorgt voor Zwoele Nazomerklanken.

Gerard Alderliefste zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie. Gerard Alderliefste is oa bekend van hits als 'Une belle histoire', samen met Paul de Leeuw en Laat me/Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Gerard Alderliefste start in september zijn nieuwe theatertour "Une belle histoire" waaruit wellicht reeds een paar nummers te horen zijn.

Meer berichten