Kinderen vermaken zich volop tijdens de zomervakantie.
Kinderen vermaken zich volop tijdens de zomervakantie. ((Foto: Aangeleverd))

Gratis sporten in de zomervakantie!

HEEMSKERK/CASTRICUM - Team Sportservice Kennemerland organiseert in de eerste week van de zomervakantie sportieve activiteiten voor kinderen uit groep 1 t/m 8, die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar school gaan. Alle activiteiten zijn gratis. Wie mee wil doen aan de vakantieactiviteiten moet zich vooraf digitaal inschrijven op www.teamsportservice.nl/kennemerland.

Activiteiten voor kinderen uit groep 1 tot en met 8

De week begint op maandag 15 juli met een te gekke sportinstuif in sporthal de Velst in Heemskerk. In de ochtend kunnen kinderen uit groep 5 t/m 8 komen sporten, in de middag is het de beurt aan kinderen uit groep 1 t/m 4. Tijdens de sportinstuif kun je touwzwaaien, trampolinespringen, schommelen, in de saltostoel, voetballen en nog veel meer leuke activiteiten doen. Dinsdag 16 juli is er een tweede sportinstuif, maar dit keer in Sportcentrum de Bloemen in Castricum. Er is een instuif voor kinderen uit groep 1/2 en 3 t/m 8.

Apenkooi

Bij de instuif van groep 1/2 is buikdansdocente Pavla van FrunsDansstudio ook van de partij. Woensdag 17 juli spelen we apenkooi in de Velst. Een uur lang rennen, klimmen en klauteren! Wil je liever buiten sporten en houd je van springen, rennen en fysieke uitdaging? Kom dan bootcampen op het speelveld aan de Johannes Poststraat in Heemskerk.

Zeepbaan

Als het weer meezit hebben we een speciale watereditie met zeepbaan. Wil je meedoen? Ga dan snel naar www.teamsportservice.nl/kennemerland om je in te schrijven. Hier vind je tevens de tijden en overige informatie.

Meer berichten