Bij het Repair Café kun je je kapotte spullen laten repareren.
Bij het Repair Café kun je je kapotte spullen laten repareren. ((Foto: Aangeleverd))

Repair Café Castricum: kapotte spullen repareren

CASTRICUM - Transitie Castricum organiseert als samen met De Groene Bak weer een Repair Café op zaterdag 13 juli. Je kan samen met de vrijwilligers aan de slag met kleine elektrische en huishoudelijke apparaten. Ook kun je komen voor advies bij computerproblemen en textielreparatie of advies bij fietsreparaties. Hoe repareer je bijvoorbeeld je fietsverlichting? Je kijkt mee met de reparatie en helpt of denkt mee waar dat kan.

Deze keer is er, in tegenstelling tot de laatste keren, geen energiecoach van CALorie aanwezig. Naast gerepareerde spullen brengt een Repair Café ook veel gezelligheid. Je kunt wat drinken aan de bar van De Bakkerij en ideeën uitwisselen met andere bezoekers.

Eens per 2 maanden

Het Repair Café wordt eens per twee maanden georganiseerd door Transitie Castricum en De Groene Bak. De Groene Bak is een Castricumse beweging die jonge mensen wil inspireren duurzamer te leven. Transitie Castricum is een netwerk van Castricummers die aan de slag zijn om door middel van simpele oplossingen hun leven meer duurzaam, sociaal en lokaal te maken.

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 13 juli in De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum en is geopend van 13:00 tot 16:00 uur. De entree is gratis (giften zijn welkom). Je betaalt alleen voor eventuele materialen. Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico.

Meer berichten