Gezellig troef op de braderie.
Gezellig troef op de braderie. ((Foto: Aangeleverd))

Zomerbraderie van Castricum

CASTRICUM - Kom gezellig een dagje langs op de braderie! Star Promotions organiseert samen met de Stichting Ondernemers Fonds Castricum op zondag 22 september (10.00-17.00 uur) weer de gezellige zomerbraderie in het centrum van Castricum. Heeft u ook zin om een dagje rond te snuffelen op de braderie? Kom dan gerust even langs.

Assortiment

Laat u verrassen door het brede assortiment aan artikelen verdeeld over ongeveer 150 kramen. Denk onder andere aan diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en nog veel meer.

Voor iedereen iets leuks! Na het rondsnuffelen op de zomerbraderie kunt u terecht bij de verschillende eetkramen en snack tentjes.

Etenswaren

Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals Grieks, bara's, loempia, churros, patat en hamburgers. Al dit lekkere eten is verkrijgbaar op de braderie.

Naast het lekkere eten kunt u ook een lekker drankje bestellen, onder andere een ijskoud glas frisdrank of een warme kop koffie of thee.

rond snuffelen

Gezellig toch een braderie om rond te snuffelen en wat te eten en te drinken? Buiten dit allemaal hebben we ook een leuke attractie. Speciaal voor de kinderen hebben we een draaimolen.

Klik hier voor meer info over de markt www.facebook.com/StarPromotionsBraderie

Meer berichten