Het koor Connection.
Het koor Connection. ((Foto: Gerard@fieldarcher.org))

Connection zoekt nieuwe zangers

CASTRICUM - De zomer is nog niet voorbij of Connection zingt al sfeervolle winterse melodieën. Aanstaande zondag 29 september verlenen zij hun medewerking aan de startzondag in de Dorpskerk. Na de dienst is er gelegenheid tot het volgen van een workshop bij het koor: het is dan mogelijk om mee te zingen en mee te repeteren met een aantal nummers.

Aan het begin van een veelbelovend seizoen

Wil je niet alleen een workshop doen maar ècht deel gaan uitmaken van dit gezellige koor, dan kan dat ook: Connection zoekt nieuwe leden en vooral tenoren worden uitgenodigd om lid te worden. Dit kunnen zowel mannen als heel laag zingende vrouwen zijn. Het koor repeteert tweemaal per maand op zondagavond in Castricum.

Het koor Connection bestaat uit dertig enthousiaste zangers en zangeressen en is opgericht in 1985. Het koor kan met ontzettend veel plezier terugkijken op een zeer afwisselend muzikaal verleden. Maar ze zijn nog steeds niet uitgeleerd en er wordt nog met net zo veel passie als 34 jaar geleden gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit. Het koor wordt al 34 jaar op onnavolgbare wijze gedirigeerd door Rolien Eikelenboom. Daarnaast wordt de begeleiding van het koor al jaren verzorgd door een eigen combo, bestaande uit toetsenist, gitarist, bassist en drummer.

Meer informatie over het koor en de komende optredens is te vinden op de website http://www.connection-hetkoor.nl. Mocht u zich willen aanmelden als nieuw lid of het koor financieel willen ondersteunen door "Vriend van Connection" te worden, dan kunt u contact opnemen met onze secretaris Peter Klut: 0251-670222.

Meer berichten