De poster van de Castricummer Bokkentocht.
De poster van de Castricummer Bokkentocht. ((Foto: Aangeleverd))

Eerste editie Castricummer Bokkentocht

REGIO - Bokkentochten worden overal in het land steeds populairder. Ook in Noord-Holland leeft het in veel steden. Voor de eerste keer kan er op zaterdag 26 oktober vanaf 14:00 uur ook in Castricum bij acht horecagelegenheden geproefd worden wat de brouwers voor lekkers hebben gebrouwen voor het herfstseizoen.

Hoe werkt het? Bij elke deelnemende locatie kun je een stempelkaart aanschaffen waar alle Bockbieren op vermeld staan en waarmee je een heerlijk hapje krijgt bij het eerste bier dat je ergens besteld. De acht locaties zijn: Grand Café Balu, Club22, Café City, Hotel Fase Fier, Johnny's Café, ClubMariz Lounge, Café My Way en Tapperij De Stiefel. En bij minimaal zes stempels ligt er ook nog een presentje in het verschiet.

Er zijn speciale Bokkentochtglazen met een inhoud van 20 cl., zodat je meer verschillende bieren kunt proeven. Je bent vrij om je eigen route te kiezen: je kunt overal beginnen en overal eindigen. Wijn- en frisdrinkers kunnen ook meedoen met de Bockbierliefhebbers. Like de Facebookpagina #cbokkentocht en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Meer berichten