Ouder-kindcafé bij de Springplank

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

CASTRICUM - Vanaf heden is het ouder-kindcafé op de even weken open op woensdag en op de oneven weken open op vrijdag. Op woensdag is het open van 9.00 tot 10.30 uur en op vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur. Dit is goed nieuws voor ouders van wie hun kindje 's ochtends slaapt. Zo is er altijd wel een moment waarop ze kunnen komen.

Het ouder-kindcafé bij speelvereniging de Springplank is een ontmoetingsplek voor ouders met hun kinderen van 0-2 jaar. De ouders kunnen gezellig kletsen met een kopje thee of koffie erbij. De kinderen kunnen ondertussen lekker spelen.

Thema-ochtenden

Regelmatig zijn er thema-ochtenden waarbij allerlei activiteiten rond het thema plaatsvinden. Vaak wordt er dan voorgelezen, gezongen, bewegingsspelletjes gedaan en soms wordt er ook een eenvoudig knutselwerkje gemaakt.

Vanwege het succes van het ouder-kindcafé in het voorgaande jaar is het ouder-kindcafé op de nieuwe locatie van de Springplank ook weer van start gegaan. Tot de kerstvakantie zal men bij het ouder-kindcafé regelmatig ochtenden houden bij het thema "In en om het huis" en over de herfst.

Sinterklaas

Ook wordt er aandacht besteed aan Sinterklaas op woensdag 27 november en aan Kerst op vrijdag 20 december.

Deelname aan het ouder-kindcafé kost €2,50 per keer inclusief koffie/thee/limo en een cracker/koekje. De nieuwe locatie van de Springplank, het Buurt en Biljartcentrum, is te vinden aan de Van Speykkade 61 in Castricum. Meer informatie over de Springplank en haar activiteiten is te vinden via DeSpringplankCastricum op Facebook en de nieuwe website www.springplankcastricum.nl.