'Journey to Bethlehem'

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

CASTRICUM - Kom mee op reis naar Bethlehem, een muzikale Kerstbeleving van Vrede, Hoop, Vreugde & Liefde. Onder leiding van Marieke Zondervan & Chesron Ledes met de Na een succesvolle Passion eerder dit jaar, komt dirigente Marieke Zondervan samen met haar collega Chesron Ledes met een prachtig kerst project; The Journey to Bethlehem.

Het wordt een bijzondere vertelling van de betekenis van Kerst. Nelleke van de Lugt zal als verteller het publiek meenemen op een mooie reis. De thema's die langs komen zijn Vrede, Hoop, Vreugde en Liefde. Het projectkoor zal inspirerende liederen zingen als; Oh holy night, I heard the bells on Christmas Day en het prachtige nummer You Say.

Projectkoor

Het projectkoor heeft nog plek voor koorleden, voor meer info en aanmelden gaat u naar; www.cgrledes.nl of mailt u naar passion-project@hotmail.com De uitvoeringen zijn op vrijdag 13 december om 19.30 in de Pancratiuskerk in Castricum, en Zondag 15 december om 19.30 uur in de Agathakerk in Beverwijk. Beide kerken zijn rolstoeltoegankelijk. De toegang is gratis; na afloop vindt er een deurcollecte plaats.