The StarSingers.
The StarSingers. ((Foto: Aangeleverd))

The Best of StarSingers

CASTRICUM - De StarSingers uit Bakkum/Castricum verzorgen meerdere kerstconcerten in de maand december. De 2 concerten waar nog kaarten voor te verkrijgen zijn, zijn; vrijdagavond 20 december om 20.00 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf en op zaterdagavond 21 december om 20.00 uur in het sfeervolle witte kerkje van Heiloo. Details hierover zijn te vinden op onze agenda op onze site. Daar zijn ook kaarten te bestellen: www.starsingers.nl.

Groep van 6 vrienden die kerstoptredens verzorgen in Noord-Holland

De StarSingers is een groep van 6 vrienden die kerstoptredens verzorgen in Noord-Holland. De sopraan- en altpartijen worden gezongen door Ellen van Dam, Anja Boske en Sylvia de Bruijn. De tenor- en baspartijen door Paul Boske, Ton van Dam en Lex de Bruijn.

10-jarig jubileum

''We worden geholpen door onze geluids-en lichtmannen; Nico Zwaneveld en Daniël Vollers. Dit jaar viert de groep het 10-jarig jubileum met een The Best of StarSingers programma.''

Breed repertoire

''Wij brengen een breed repertoire van kerstmuziek; a capella, close harmony, bekende en minder bekende kerstliedjes. We begeleiden onszelf op verscheidene instrumenten, zoals (bas)gitaar, piano, cajon, etc.'', aldus de groep.

''Omdat de kersttijd enorm uitnodigt om te geven, willen wij een groot deel van de opbrengst van het concert doneren aan de stichting Sounds of Change; een organisatie die wij een warm hart toedragen.''

Meer berichten