Lekker apenkooien.
Lekker apenkooien. ((Foto: Aangeleverd))

Gratis sporten in kerstvakantie voor jeugd Heemskerk en Castricum

HEEMSKERK/CASTRICUM - Zin om gratis te sporten in de kerstvakantie met Team Sportservice Kennemerland? Als je in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont of naar de basisschool gaat, dan kun je meedoen aan één of meer van onze gratis activiteiten! Inschrijven kan digitaal op www.teamsportservice.nl/kennemerland.

Freerunnen

Een stoere activiteit waarbij je op eigen manier over de toestellen mag klimmen en springen. In de zaal staat een gaaf parcours van diverse onderdelen voor je klaar. Op 23 december voor groep 3 t/m 8 in de Velst te Heemskerk.

Sportinstuif

Vrij sporten en spelen in de grote sportzaal. Je kunt kiezen uit touwzwaaien, schommelen, trampolinespringen, de saltostoel, voetbal, jongleren en veel meer leuke activiteiten. Op 24 december voor groep 1 t/m 4 en 5 t/m 8 in de Velst te Heemskerk.

Apenkooi 2.0

Een superleuk en intensief tikspel met veel toestellen, waarbij je uit handen moet blijven van de gorilla's. Iedereen die van rennen, zwaaien en springen houdt kan meedoen!27 december voor groep 3 t/m 8 in gymzaal 1e Groenelaan te Castricum

Sportcarrousel

Vijf gave sporten op één ochtend: Kickboksen van Club Karakter, hockey van MHCC, smashbal van VV Croonenburg, badminton van badmintonclub Castricum en een Nerf battle met de Nerf guns en schuimpijltjes o.l.v. Team Sportservice. Op 2 januari voor groep 3 t/m 8 in Sportcentrum de Bloemen te Castricum

Funvolley

Kennis maken met volleybal op een speelse manier: koprollen, spelen met ballonnen, gooien met de bal, rennen en meer leuke spelletjes. Verzorgd door VV Croonenburg. Op 2 januari voor kinderen van 3 t/m 6 jaar in Sportcentrum de Bloemen te Castricum

Nerf battle

Een spannend spel waarbij de teams elkaar proberen te verslaan. De zaal is volgebouwd met schuilplekken en obstakels. Met de Nerf guns en schuimpijltjes spelen we een kindvriendelijke vorm van paintball. Team Sportservice Kennemerland zorgt voor Nerfs, pijltjes en veiligheidsbrillen. Op 3 januari voor groep 3 t/m 8 in de Velst te Heemskerk.

Wil je meedoen? Ga dan snel naar de website van Team Sportservice Kennemerland om je in te schrijven. Hier vind je tevens de tijden en overige informatie.

Meer berichten