Kinderen zijn vliegensvlug. Als het dan misgaat, wilt u Eerste Hulp kunnen verlenen.
Kinderen zijn vliegensvlug. Als het dan misgaat, wilt u Eerste Hulp kunnen verlenen. ((Foto: Aangeleverd))

Nog plek bij cursus 'Eerste Hulp aan kinderen'

CASTRICUM - EHBO vereniging Castricum start op woensdagavond 8 januari 2020 met de cursus Eerste Hulp aan kinderen. Voor deze cursus zijn nog plaatsen beschikbaar. Kinderen zijn vliegensvlug en als het dan misgaat, dan wilt u de juiste Eerste Hulp kunnen verlenen. Tijdens de cursus leert u hulp verlenen aan kinderen en krijgt u inzicht in de gevaren die kinderen bedreigen en hoe u deze kunt voorkomen.

De cursus wordt gegeven volgens de eindtermen van het Oranje Kruis en wordt afgesloten met een toets. Als deze toets succesvol wordt afgerond, ontvangt u het officiële certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. De cursus bestaat uit 4 lessen van ieder 3 uur die worden gegeven in het Cultureel Centrum Geesterhage, Geesterduinweg 3 te Castricum. De cursusavonden zijn op woensdagavond 8, 15, 22 en 29 januari 2020 van 19.00 tot 22.00 uur. De kosten van de opleiding bedragen € 95,00. Dit is inclusief lesboek, verbandmateriaal en certificaat van het Oranje Kruis. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus. U kunt dit navragen bij uw verzekeraar.

Voor meer info of aanmelding: het secretariaat van EHBO vereniging Castricum op telefoon 0251-651060 (bij voorkeur tussen 19.30 uur en 21.00 uur) of per e-mail naar secretaris@ehbocastricum.nl. Alle info over de cursus ook op de site www.ehbocastricum.nl.

Meer berichten