Impressie van een inspiratie-avond.
Impressie van een inspiratie-avond. ((Foto: Aangeleverd))

Inspiratie-avonden in Castricum

CASTRICUM - De Bibliotheek: Van oudsher DE plek om ideeën te delen, inspiratie op te doen. En niet alleen met boeken… Bibliotheek Kennemerwaard organiseert in 2020 twaalf inspiratie-avonden. Steeds zoekt een spreker samen met bezoekers de verdieping; Wat is er meer in dit leven? Wat houdt het leuk, Wat houdt jou gezond en gelukkig?

In deze drukke tijd waar commercie hoogtij viert, is dit soort informatie 'van levensbelang'. Voelen dat je leeft, beter begrijpen waarom we hier met z'n allen op deze bol zijn. Dat zijn de onderwerpen die aan de orde komen.
Op donderdag 23 januari bijt men de spits af met het onderwerp: "Spelen met je Leven", een avond geweid aan wat gezondheid/welbevinden nu eigenlijk is, hoe je spelenderwijs gezond en gelukkig kunt blijven c.q. worden. Op 27 februari volgt de lezing "5G en de Kabouters", over het op handen zijnde 5G telecommunicatie-netwerk en de kansen en gevaren die hiermee gepaard gaan.
Op donderdag 26 maart volgt "Het JA-gevoel". Aan bod komt hoe je dit gevoel kunt leren herkennen en hoe je je kwaliteit van leven kunt verbeteren door het te gebruiken als kompas.
Meer weten? Kijk op https://brightnow.nu/lezingen/ of op https://kennemerwaard.op-shop.nl.

Meer berichten