(Foto: Aangeleverd)

Springplank Voorleesdagen 0 tot 4 jaar

CASTRICUM - Van donderdag 23 tot en met 30 januari wordt er bij speelvereniging de Springplank extra aandacht besteed aan het voorlezen en wordt er bij het verhaal geknutseld, liedjes gezongen en/of spelletjes gedaan. Dit gebeurt zowel op de peuterochtenden op maandag, dinsdag en donderdag als bij het ouder-kindcafé op vrijdag 24 januari en woensdag 29 januari. (Groot)ouders met hun (klein)kind van baby tot 4 jaar zijn hierbij van harte welkom.

Van 23 tot en met 30 januari zijn (groot)ouders welkom

In het kader van de nationale voorleesdagen wordt er deze week extra voorgelezen en gewerkt aan de hand van het verhaal. Op die manier staat het voorlezen deze week centraal. Er wordt deze week zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de boekjes van de Prentenboek Toptien 2020. Daarnaast is er uiteraard voldoende gelegenheid om vrij te spelen met het uitdagende speelgoed en nieuwe vriendjes te maken.

Peuterochtenden

De peuterochtenden zijn voor peuters van 2 tot 4 jaar. Peuters kunnen samen met een (groot)ouder 'losse' ochtenden meedraaien. De kosten van een 'losse' peuterochtend zijn €3,50. Aanmelden is noodzakelijk om teleurstelling te voorkomen.

Het ouder-kindcafe is voor ouders met hun baby's en dreumessen tot 2 jaar. De even weken op vrijdag van 9:30 tot 11:00 en in de oneven weken van 9:00 tot 11:30 uur. (Gesloten in de schoolvakanties.) Kosten zijn €2,50 per keer inclusief koffie/thee/limo en een cracker.

De nieuwe locatie van de Springplank, het Buurt en Biljartcentrum, is te vinden aan de Van Speykkade 61 in Castricum. Meer informatie over de Springplank is te vinden via DeSpringplankCastricum op Facebook en de nieuwe website www.springplankcastricum.nl

Meer berichten