18-Plus kan weer beachvolleyballen bij 2beach

Algemeen
Volleybalbeachen op het complex van 2beach aan de Zeeweg in Castricum.
Volleybalbeachen op het complex van 2beach aan de Zeeweg in Castricum. (Foto: Aangeleverd)

CASTRICUM - Het is alweer 2 weken geleden dat de jeugd van Castricum en omstreken kon gaan beachen op het complex van 2beach aan de Zeeweg. Inmiddels heeft de regering ook het buitensporten vrijgegeven voor iedereen boven 18.

De organisatie van 2beach, onderdeel van volleybalvereniging Croonenburg, kon niet wachten om ook het beachen aan 18 plus aan te bieden. En dat is ook dit seizoen weer gelukt.

Gevarieerd aanbod voor starters en ervaren volleyballers

Beach coördinator Tinka Janissen zegt: “We hebben voor de volwassen beachers meerdere trainingen. Er is een groep die traint en een partijtje speelt, er is een groep die onderlinge partijtjes speelt en er is een groep die zich richt op fit blijven. Deze training bestaat uit oefeningen om fit te blijven, volleybaloefeningen en de training wordt afgesloten met een partijtje.”

Tinka is erg blij met dit gevarieerde aanbod en met de trainers die het weer mogelijk maken. “Het was even puzzelen om het corona-proof te maken maar 2beach is daar in goed geslaagd en we houden ons gevarieerde aanbod voor zowel starters als ervaren volleyballers”. Op de site Croonenburg.nl is er meer informatie te vinden.