Komt u naar het gemeentehuis? Maak een afspraak!

Algemeen
Het gemeentehuis van Castricum.
Het gemeentehuis van Castricum. (Foto: NH Nieuws.nl)

CASTRICUM - Paspoort verlengen, rijbewijs aanvragen, uittreksel nodig of geboorte aangifte doen bij de gemeente Castricum? Het mag weer! ''Het kon altijd al, maar we hadden het even beperkt tot spoedgevallen'', aldus de gemeente. ''We doen het vanaf nu wel net even anders:

Wij werken alleen op afspraak. Kijk eerst of u het online kunt regelen. Wel zo veilig voor u. En voor ons; maak vanaf 2 juni een afspraak via www.castricum.nl. Of bel 14 0251 voor een afspraak; kom zoveel mogelijk alleen naar het gemeentehuis.

Voelt u zich niet lekker? Blijf dan thuis. Bel ons om te laten dat u niet komt. Heeft u een afspraak? Kom op tijd. U heeft geen gelegenheid om binnen te wachten. Desinfecteer uw handen meteen als u binnenkomt.

Meld u aan bij de afsprakenzuil. Raakt u liever niet de zuil aan? Scan dan de QR-code op uw mobiel die in de afspraakbevestiging staat. Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Betaal met pin.

Komt u een bekende tegen? Altijd fijn. Vooral nu! Maak gerust een praatje met elkaar. Doe dit wel buiten. En geef elkaar de ruimte.