Gratis zomervakantieactiviteiten voor jeugd Castricum en Heemskerk

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

CASTRICUM/HEEMSKERK - Zin om in de zomervakantie gratis te sporten? Woon je in de gemeenten Castricum of Heemskerk of ga je er naar de basisschool? Meld je dan aan voor één of meer activiteiten die Team Sportservice Kennemerland in de eerste én laatste vakantieweek organiseert voor kinderen van 2 tot 13 jaar.

''Uiteraard zullen wij ons aan de veiligheid- en hygiëneregels houden van het RIVM, dus iedereen kan veilig meedoen. Vooraf inschrijven voor de activiteiten is verplicht en kan via onze website www.teamsportservice.nl/kennemerland'', aldus Team Sportservice Kennemerland.

De zomervakantie start op maandag met een mini voetbaltoernooi op het Cruyff Court. In de middag kun je meedoen aan de bootcamp water edition. Houd je van een uitdaging, buiten sporten en ben je niet bang om nat te worden? Geef je dan op.

Op dinsdag is er een buitenspeelochtend met o.a. een springkussen, knotshockey, mikken met Nerfs en veel meer. Woensdag en donderdag zijn de Nerf battles, een spannend spel waarbij de teams elkaar proberen te verslaan. Team Sportservice Kennemerland zorgt voor Nerfs, pijlen en brillen.

De zesde week van de zomervakantie kan ook volop gesport worden. Op het programma staan apenkooi 2.0., watergames, sportinstuiven, peutergym (onder voorbehoud), een Nerf battle en een wieltjesmiddag.

Alle activiteiten vinden wisselend plaats in Heemskerk, Castricum en Limmen. Locaties en tijden vind je terug op de website. Wil je meedoen? Ga naar de website van Team Sportservice Kennemerland om je in te schrijven.