Tijd is rijp voor iets raadselachtigs bij galerie Marina & Sabrina

Algemeen
Het werk Veer en Muur van autonoom fotograaf Frieda Verbree.
Het werk Veer en Muur van autonoom fotograaf Frieda Verbree. Foto: aangeleverd

CASTRICUM - Ook atelier Marina & Sabrina was enkele maanden gesloten maar intussen is de ‘kunstplek’ weer iedere vrijdag, zaterdag en zondag open van 13.00 tot 18.00 uur. De galerie werd afgelopen zondag feestelijk heropend met een live optreden van het duo Aura: de Zaanse muzikanten Auke en Jindra.

"Ditmaal doen we het anders!", vertelt Marina. "De tijd is rijp is voor iets raadselachtigs, iets ongrijpbaars en onverwachts en daarom hebben wij autonoom fotograaf Frieda Verbree gevraagd haar fotoserie 'Mysterie' bij ons te exposeren."

In het najaar van 2019 maakte Verbree een wandelreis door het midden-Atlas gebergte in Marokko. De foto's die vooral in tweeluiken worden getoond in de expositie, verbeelden het gevoel dat dit prachtige, ruige stuk van Marokko bij de fotografe opriep. "In deze expositie combineren we het werk van Frieda met schilderijen van Sabrina en voornamelijk beelden van mijn hand."

Meer informatie over het atelier en de kunstenaars is te vinden op: Marina Fotografie en Sabrina Tacci. Atelier Marina en Sabrina is gevestigd aan v. Oldenbarneveldweg 32 in Castricum.