Theaterliefhebbers weer in de zaal bij Theater Koningsduyn

Cultuur
Programma is klaar voor nieuw seizoen bij Theater Koningsduyn.
Programma is klaar voor nieuw seizoen bij Theater Koningsduyn. Foto: Theater Koningsduyn

CASTRICUM - “We gaan weer beginnen”, schrijft Theater Koningsduyn op haar Facebook-pagina. Het theater staat te trappelen om weer bezoekers te ontvangen. Het theater is ‘Corona-proof’. Voor het najaar is een compleet programma samengesteld. 

We gaan er alles aan doen om onze bezoekers een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden

Er staat een toneelvoorstelling gepland met de bekende acteurs Paul R. Kooij en Anneke Blok. Genieten kan straks ook van de Ramses Shaffy-muziekavond door Gerard Alderliefste. Verder worden er kindervoorstellingen en klassieke concerten gehouden en onder andere een familie-voorstelling met Cor Bakker, Fay Lovsky en Remco Vrijdag. 

Theater Koningsduyn: “Om elkaar de ruimte te geven voor de nodige afstand gebruiken we 25 procent van onze stoelen, dat is i.p.v. 200 nu 50 plaatsen. Hierdoor wordt elke voorstelling uniek, heel persoonlijk en gezellig. Een aantal optredens zal twee keer op een dag worden gespeeld. Zo kunnen totaal toch zo’n honderd mensen van de voorstelling genieten. Iedereen is welkom! Er wordt tijdens het theaterbezoek rekening gehouden met de 1,5 meter maatregel en er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Het is allemaal wat anders dan u van ons gewend bent, maar we gaan er alles aan doen om onze bezoekers een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden.”

Meer informatie: https://www.toonbeeld.tv/