Nieuwe koffiebar in centrum Castricum

Partnerbijdrage
Melanie Aardenburg en Vincent Erlings voor hun koffiebar.
Melanie Aardenburg en Vincent Erlings voor hun koffiebar. Foto: aangeleverd

CASTRICUM - Tijdens een lange wereldreis kwamen Melanie Aardenburg en Vincent Erlings op het idee om hun liefde en enthousiasme voor goede koffie te delen met zo veel mogelijk mensen. Bij terugkomst van hun reis werd dan ook gelijk het plan verder uitgewerkt wat resulteerde in een eigen koffiebar. Er werd een pand aan de Dorpstraat in Castricum gevonden om Buna Koffiebar te vestigen.

Onze liefde voor koffie kan alleen gedeeld worden met de beste koffie

“Onze liefde voor koffie kan alleen gedeeld worden door het schenken van de beste koffie. Ik ben er zeker van dat dit ons gelukt is en dat we veel mensen kunnen verrassen met een goede bak koffie”, zegt Vincent. “En dat alles vanuit een gezellige en huiselijke sfeer. Het gaat erom dat mensen perfect kunnen genieten van dit prachtige veelzijdige product”, vult Melanie aan. Buna Koffiebar opent komende zaterdag haar deuren. “Spannende tijden, helemaal nu met Corona”, vindt Vincent. “We hebben hard gewerkt om alles te realiseren en hebben er vertrouwen in dat ondanks alles mensen hun trek in goede koffie niet verliezen en onze koffiebar straks weten te vinden. We zien iedereen dan ook graag verschijnen om ze verder te kunnen vertellen over onze koffiepassie en te laten proeven van onze producten.”

Buna Koffiebar is gevestigd aan Dorpsstraat 35e in Castricum. Geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. info@bunakoffiebar.nl