Trouwe vrijwilligers Wereldwinkel Castricum in zonnetje gezet

Partnerbijdrage
V.l.n.r. Burgemeester Toon Mans, Gellie Wijngaarden, Tineke Luttjeboer, Greet Schaffers, Suzane Jansen en voorzitter Marjan Krooshof in feeststemming.
V.l.n.r. Burgemeester Toon Mans, Gellie Wijngaarden, Tineke Luttjeboer, Greet Schaffers, Suzane Jansen en voorzitter Marjan Krooshof in feeststemming. Foto en verslag: Aart Tóth

CASTRICUM - Burgemeester Toon Mans was vandaag aanwezig om drie trouwe medewerkers van de Wereldwinkel in het zonnetje te zetten en te voorzien van een grote bos bloemen. Daar waren ook lovende woorden bij, als dank voor de jarenlange vrijwillige inzet voor het goede doel. 

Het lijkt wel een familie met al die trouwe dames met hun hart op de goede plaats. Zo is Gellie Wijngaarden al dertig jaar vrijwillige kracht, is Tineke Luttjeboer alweer ruim twintig jaar in de winkel actief en is Greet Schaffer bijna een meubelstuk, met haar 31 jaar vrijwilligerswerk in de ‘Wereldwinkel’. Er zullen nog vele jaren bijkomen, is de verwachting van de drie dames.

In de Wereldwinkel kan iedereen terecht voor Fair Trade producten zoals speelgoed, muziekinstrumenten, modeaccessoires, wenskaarten tot aan interieur accessoires. Maar ook lekkernijen zoals koffie, thee en kruidenmixen. Allemaal onder de vleugels van de ‘World Fair Trade Organization’.

De Wereldwinkel heeft ook aparte cadeaupakketten in verschillende prijsklassen, net als Kerstpakketten. De ‘Aanbieding van de Maand’, is ook het regelmatig langskomen op de C.F. Smeetslaan 4 waard. 

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje opWereldwinkel Castricum of bel naar 0251-658140. De openingstijden zijn vanwege de coronaregels nog iets aangepast, maar zullen binnenkort weer ruimer worden. Adres: C.F. Smeetslaan 4, Castricum.