Flitsende modeshows op Bakkerspleintje

Algemeen
De organisatoren van Modedag met v.l.n.r. Marco van Hall, Simone Veldt-Bakker, Ingrid Zonneveld en Maurice Buis.
De organisatoren van Modedag met v.l.n.r. Marco van Hall, Simone Veldt-Bakker, Ingrid Zonneveld en Maurice Buis. Foto: Aart Tóth

CASTRICUM - Het belooft een ‘klapper’ van een Castricumse ‘Modedag’ te worden. De organisatoren, Maurice Buis van ‘Esclusivo, Marco van Hall van ‘Mull Mannenmode’, Ingrid Zonneveld en Simone Veldt-Bakker van bij Bakker de ‘Snoepwinkel voor Kunstenaars’, zijn er zeer enthousiast over. Onder de noemer van het ‘Ondernemersfonds Castricum’, waarin de plaatselijke detaillisten uit Dorpshart Castricum participeren, wordt zaterdagmiddag 3 oktober een gigantische modeshow gehouden op het Bakkerspleintje, compleet met speaker en catwalk.

Castricumse ‘Modedag’ komt eraanElke detaillist die mode, schoenen, onderkleding, sportkleding of modeaccessoires verkoopt kan aan de Modedag meedoen. De hele middag is ingeruimd voor een bruisende modeshow van spijkerbroek tot lingerie. De modeshows worden verdeeld in drie blokken: om 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur. Buiten het showen van mode, zijn ook andere producten op de catwalk te zien en is er muziek van een DJ. Alle winkeliers, die deel uitmaken van het Ondernemersfonds, krijgen gelegenheid hun nieuwe collectie te presenteren. Ook de kapperswereld gaat meewerken om de modellen er verzorgd bij te laten lopen. Speaker Erik Schaap geeft tijdens het showen op de rode loper informatie over alles wat voorbij flaneert.