Portretten en verbindende muziek in Atelier Marina & Sabrina

Uit
Portret van Inez van Deelen Sigg
Portret van Inez van Deelen Sigg (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - De expositie ‘Portret’ met Inez van Deelen Sigg krijgt een tweede editie. Komende maand dus opnieuw rechts- als linkshandig geschilderde portretten aan de van Oldenbarneveldweg 32, gecombineerd met het werk van Sabrina Tacci en Marina Pronk. Atelier is open van vrijdag 9 tot en met zondag 11 oktober (van 13.00 tot 18.00 uur).

Een maand of vier geleden brak kunstenares Inez haar rechterarm, waardoor tekenen en schilderen onmogelijk leek. Ze nam potlood en penseel in haar linkerhand en schilderde de meest indrukwekkende portretten, nu dus te zien in Atelier Marina & Sabrina.

Dat muziek mensen samenbrengt, verbroedert en verbindt weet hij als geen ander

Live muziek

Zondag is er live achtergrondmuziek door Koko Lawson. Lawson is oprichter van ‘Djembé Défi’, geeft samen met zijn collega’s Afrikaanse workshops en optredens. Tijdens de expositie bespeelt hij verschillende Afrikaanse instrumenten, waaronder de Balafon en N’goni.

Marina: “Koko bracht z’n muzikale roots mee naar Nederland om hier full-time muziek te delen. Dat muziek mensen samenbrengt, verbroedert en verbindt weet hij als geen ander en dat is precies waarom we hem juist nu gevraagd hebben om zijn prachtige muziek te delen.”

Koko Lawson.