Vrijwilligers jullie worden bedankt!

Algemeen
Winkeliersvereniging, gemeente en Stichting Welzijn tonen hun waardering voor alle vrijwilligers.
Winkeliersvereniging, gemeente en Stichting Welzijn tonen hun waardering voor alle vrijwilligers. (Foto: Bert Westendorp)

GEMEENTE CASTRICUM - De gemeente Castricum en Welzijn Castricum willen alle vrijwilligers uit: Castricum, Bakkum, Akersloot, Limmen en de Woude bedanken voor hun geweldige inzet in het afgelopen jaar! Wat is er in dit bijzondere jaar, met alle Corona-perikelen, veel tot stand gekomen!

Het vroeg en vraagt nog steeds, veel flexibiliteit en creativiteit van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties om contacten door te laten lopen en activiteiten, aangepast aan de maatregelen, uit te voeren. Complimenten voor alle inspanningen die van grote betekenis waren en zijn voor de inwoners uit de kernen van Castricum!

Pakket wordt aangeboden in Geesterduin

Het lukt dit jaar, in verband met de Corona-maatregelen, niet om vrijwilligers te bedanken met een aanbod aan workshops, wandelingen en theaterbezoek. In deze Vrijwilligers Bedankt-editie kan gekozen worden voor een mooi verrassingspakket (met onder meer een waardebon), of een smakelijk kopje koffie/thee met een heerlijk taartje! Van deze traktatie kan genoten worden in Snackbistro De Toren of in de nieuwe lunchroom in Geesterduin: Bite 2 go. In samenwerking met Winkeliersvereniging Geesterduin worden het pakket en de koffie/thee/taart traktatie aangeboden.

Schrijf je in voor Vrijwilligers Bedankt!

Inschrijven kan tot en met dinsdag 20 oktober (zolang het aanbod beschikbaar is) op de site van Vrijwilligers Bedankt: www.vrijwilligers-bedankt.nl/castricum

Van 7 tot en met 15 november, worden vrijwilligers uitgenodigd het pakket of de bon voor de koffie/thee/taarttraktatie op te halen in Winkelcentrum Geesterduin. Een uitnodigingsbevestiging wordt door Welzijn Castricum verzonden met de plaats, datum en tijdstip.

Welzijn Castricum bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur bereikbaar via: 0251-656562.

Meneer de Boer, vrijwillige medewerker van de Klussenbank, verdient zo te zien ook wel een taart traktatie.