Hoormij-NVVS zoekt versterking bevlogen team

Algemeen
Hoor je mij? Kom je dan het team versterken?
Hoor je mij? Kom je dan het team versterken? (Foto: Irene Zijlstra)

CASTRICUM - De regionale afdeling van Hoormij-Nederlandse vereniging voor slechthorenden, standplaats Castricum, is op zoek naar iemand die het bevlogen team wil helpen met één tot tweemaal per jaar een informatieve bijeenkomst organiseren voor slechthorenden.

De meeste werkzaamheden kunnen vanuit huis geregeld worden 

Het kan bijvoorbeeld gaan over om nieuwe ontwikkelingen of aanvullende voorzieningen. De bijeenkomsten hebben als doel dat mensen met een gehoor- of evenwichtsaandoening beter mee kunnen doen in de maatschappij.

Inhoud van job Hoormij-NVVS

Het betreft een parttime ‘vrijwilligersjob’ die per te organiseren bijeenkomst circa 12 uur vraagt. Het gaat, naar keuze, om contact onderhouden met de spreker, een wervingsberichtje schrijven, het uitgeven van voorlichtingsmateriaal en/of gastvrouw/heer zijn tijdens de bijeenkomst. 

Het team van drie personen trekt samen op in de organisatie. De meeste werkzaamheden kunnen vanuit huis geregeld worden, veel contacten zullen via e-mail verlopen. Voor goede inwerking wordt gezorgd en een onkostenvergoeding wordt geboden. Daarnaast wordt de nieuwe medewerker uitgenodigd zo’n driemaal per jaar deel te nemen aan een (digitale) teamvergadering zodat ieder goed geïnformeerd is over actualiteiten en plannen gemaakt kunnen worden voor de bijeenkomsten.

Introductiedag voor nieuwe vrijwilligers

Verder biedt de landelijke vereniging een introductiedag voor nieuwe vrijwilligers en twee keer per jaar uitwisseling van kennis en informatie op de vrijwilligersmiddagen. Ook verzorgt deze zes keer per jaar een nieuwsbrief voor alle vrijwilligers.

Wie belangstelling heeft en/of meer informatie wil hebben kan contact opnemen met Sije de Jong van Hoormij-NVVS, telefoon: 0251-659624, mail: sijedejong@ziggo.nl