Elke dag luisteren naar de golven

Algemeen
Caroline Wulp op het strand van Castricum aan Zee.
Caroline Wulp op het strand van Castricum aan Zee. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM AAN ZEE - Caroline Wulp reageerde enthousiast op ons stukje over het ‘boosten van ons immuunsysteem’ in zee. Leuk dat ze reageert. We zijn namelijk altijd nieuwsgierig naar persoonlijke verhalen.

Caroline woont aan de Geesterduinweg in Castricum en is dagelijks op het strand te vinden. “Het maakt mijn niet uit wat voor weer het is. Ik kijk, voordat ik vertrek, naar de weersverwachtingen, dan beslis ik of ik of op de fiets ga of ga hardlopen, en waar ik het beste kan starten”, vertelt ze. “Als ik maar lekker buiten ben. Elke dag zie ik wel iets anders en dat geeft mij een ‘boost’.” 

En met de rust en het oneindige, komt ze op het strand altijd tot een oplossing, wanneer er een probleem speelt in het hoofd van Caroline. Ze kan het iedereen aanbevelen. “Steek zo vaak mogelijk je neus in de wind en luister naar wat de golven je te vertellen hebben. Ik klop het even af, maar ik kan zeggen dat ik nooit ziek ben.”

Het is toch een cadeautje om in (de omgeving van) Castricum te wonen? Leef bewust Nederland heeft tot doel om samen heel Nederland tot gezondste land ter wereld te maken. Laten we ze helpen met aftrappen in Castricum. Volg het advies van Caroline op en kijk voor andere tips op de website Leef Bewust  daar kun je ook een gratis Leefstijlboek downloaden.