Kerst workshops schilderen en macramé in buurtcentrum Castricum

Algemeen
Tijdens de workshop schilderen wordt het thema kerst uitgewerkt.
Tijdens de workshop schilderen wordt het thema kerst uitgewerkt. (Foto: Mieke Rozing)

CASTRICUM - Het thema Kerst is de inspiratiebron voor de nieuwe workshops van kunstenaar Mieke Rozing. Mieke vindt het tijd voor een Workshopfabriek in Castricum, zodat er ook in het weekend meer mooie dingen te doen zijn. De kunstenares gaat vaker samenwerken met verschillende gastdocenten in het Buurt & Biljartcentrum Castricum (BBC). Mieke leert cursisten niet alleen schilderen, maar ook werken met andere technieken. Alle workshops zijn voor elk niveau en uiteraard zijn alle workshop Corona-proof.

Wie helemaal zen wil worden komt naar workshop Marcramé

Schilderen in kerstsfeer

Vrijdag 18 en zaterdag 19 december kunnen creatievelingen meedoen met de workshop ’Schilderen in kerstsfeer’. In duidelijke stappen leert Mieke hoe een ontwerp op doek te zetten. Met acrylverf en mixed media-technieken, wordt een voorstelling uitgewerkt tot een prachtig schilderij. Ervaring is niet nodig.

Macramé in Boho-stijl, om zen van te worden

Wil je helemaal zen worden kom dan naar de workshop ‘Macramé in Boho-stijl’, zaterdag12 en zondag 13 december van 9.00 tot 13.00 uur. Samen met gastdocente Angenita Hoebe heeft Mieke deze hippe workshop uitgewerkt. Jouw kunstwerk wordt afgestyled in kerstsfeer (niet verplicht).

De workshops worden gegeven in het nieuwe Buurt- en Biljartcentrum Castricum aan Van Speykkade 61 in Castricum.

Voor inschrijven, kosten en meer informatie stuur een mail naar: info@miekerozing.nl, tel.: 06-10566887 of klik op de aanmeldmodule op de website: www.miekerozing.nl

Macramé wandhanger in Boho-stijl.