Inwoners Akersloot winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Algemeen
Nicolette van Dam toont de winnende postcode van de Super Postcodeprijs van de Postcode Loterij.
Nicolette van Dam toont de winnende postcode van de Super Postcodeprijs van de Postcode Loterij. (Foto: Jurgen Jacob Lodder.)

AKERSLOOT - Inwoners van Akersloot winnen de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro bij Postcode Loterij op nieuwjaarsdag. Een rijke start van 2021 voor de zes winnaars met postcode 1921XV.

Het jaar begint vandaag spetterend voor zes bewoners van de straat Kerkemeer in Akersloot. De Postcode Loterij maakte zojuist in de 5 Uur Show bekend dat op hun postcode 1921 XV de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro is gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de winnaars middels een videogesprek.

In totaal vielen er zes deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Akersloot. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 111.111 euro tot 333.333 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Bedrag opmaken

Jolanda en Wout worden verrast met een cheque van 111.111 euro. Zij reageren dolblij en weten wel wat zij met dit bedrag gaan doen: “Opmaken waarschijnlijk!”

Pieter en Yolanda winnen een bedrag van 333.333 euro. Zij reageren enthousiast: “Dit is helemaal geweldig! We gaan een aantal mensen blij maken en er lekker zelf van genieten.”

Akersloot eerder in de prijzen

Akersloot viel eerder in de prijzen. In maart 2019 viel deze wijk in Akersloot ook al in de prijzen bij de Postcode Loterij. Toen werden tien inwoners meespelend met postcode 1921 CD door PostcodeLoterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast met de ene helft van de 2 Miljoenprijs. De andere helft (nog eens 1 miljoen euro) werd verdeeld onder de deelnemers in de wijk waarvan het lotnummer begon met 1921. Deelnemers die toen ook al meespeelden, vielen dus opnieuw in de prijzen!