Regent het straks lintjes in gemeente Castricum?

Algemeen
Wie loopt er straks net als onze verlaggever met een nieuwe Koninklijke onderscheiding door onze gemeente?
Wie loopt er straks net als onze verlaggever met een nieuwe Koninklijke onderscheiding door onze gemeente? (Foto en onderscheiding van: Aart Tóth)

CASTRIUM – Jaarlijks ontvangen een aantal bewoners van gemeente Castricum een Koninklijke onderscheiding. De bewoners ontvangen het op Koningsdag. Of op een andere dag, bijvoorbeeld vanwege een lang dienstverband, jubileum of afscheid.  

Er zijn inmiddels al heel wat ingezetenen, die zo’n onderscheiding op de borst gespeld hebben gekregen. Zij komen ieder jaar, als ze willen, rond Koningsdag op uitnodiging van de burgemeester bij elkaar om bij te praten met de onderscheiding opgespeld. Onze verslaggever Aart Tóth ontving zijn lintje voor het mede-organiseren van de grootste sinterklaasintocht ter wereld en voor zijn trouwe bezoeken van de kinderafdelingen van alle Amsterdamse  ziekenhuizen. 

Draag zelf iemand voor

U kent iemand die volgens u een lintje verdient? Hij of zij heeft iets uitzonderlijks gedaan voor de samenleving? Neem contact op met gemeente Castricum. Wilt u iemand voordragen voor de lintjesregen? Dan moet uw aanvraag vóór 1 juli in het jaar ervoor zijn gedaan. U kunt ook iemand voordragen voor een ander moment in het jaar. Begint u daar ook tijdig mee; de aanvraag neemt veel tijd in beslag.