Diner cadeau voor klanten van buurt- en thuiszorginstellingen

Algemeen
Fotobijschrift; Demonstratieve uitreiking van de diner-bon door burgemeester Mans en wethouder Slettenhaar aan vertegenwoordigers Buurt- en Thuiszorgorganisaties.
Fotobijschrift; Demonstratieve uitreiking van de diner-bon door burgemeester Mans en wethouder Slettenhaar aan vertegenwoordigers Buurt- en Thuiszorgorganisaties. (Foto: Aart Tóth)

CASTRICUM – Men is er goed van doordrongen bij de gemeente Castricum hoe belangrijk de Buurt- en Thuiszorg in deze coronatijd is, met al z’n beperkingen. Daarbij is het ook erg belangrijk dat die Buurt- en Thuiszorg in stand blijft en gewaardeerd wordt.

door onze veslaggever Aart Tóth

Vandaar dat burgemeester Toon Mans en wethouder Paul Slettenhaar voorop stonden om vier organisaties van de Buurt- en Thuiszorg, te weten Buurtzorg, Viva zorggroep, Zorgbalans en Evean, te verrassen met een diner cadeau voor de klanten van de instellingen, te besteden bij de plaatselijke horeca. Ook van toepassing op afhaal en bezorgmaaltijden. Het is een initiatief van gemeente Castricum en Koninklijke Horeca Nederland, waarbij de Buurt- en Thuiszorgers en de plaatselijke horeca een hart onder de riem werd gestoken.