Vergeet de lockdown even voor 3 minuten

Algemeen
TisjeboyJay en Ex-Boybandlid B-Brave Dioni
TisjeboyJay en Ex-Boybandlid B-Brave Dioni (Foto: aangeleverd)

REGIO - In deze barre tijden van de coronacrisis zien we veel ontwikkelingen in de toename van eenzaamheid, depressie en onzekerheid. Dit is de reden dat twee heren besloten om de positiviteit terug te brengen naar de woonkamers van de Nederlanders in de vorm van een song! 

TisjeboyJay en Ex-Boybandlid B-Brave Dioni brengen old-school terug! Luister hier en hier

TisjeboyJay heeft het afgelopen jaar heel wat vrienden en vijanden gemaakt door zijn kritische blik op het corona-beleid. Of je het nou met hem eens bent of niet, we willen allemaal hetzelfde: het beste voor iedereen en zo snel mogelijk weer het normale leven oppakken met onze vrienden en familie.

In deze moeilijke tijden voelt het soms alsof we opgesloten zitten in huis. De jongens besloten dat ze iets wilden doen om de mensen een positieve vibe te bezorgen. Met de message van TisjeboyJay en de musicaliteit van Dioni vormden deze twee een killer-duo. 

Slide into Freedom is een ‘feelgood’ song die je zal terugbrengen naar vroegere tijden en je doet denken aan artiesten als Justin Timberlake, Pharrell en Snoop dogg.

Via de social media kanalen hebben de heren al aan meer dan aan 300.000 mensen hun positiviteit kunnen overbrengen. Vergeet de lockdown even voor 3 minuten!