Gratis Sport- en spelprogramma voor jongeren tijdens voorjaarsvakantie

Algemeen
Jongeren doen mee aan een panna- en freestyle voetbalclinic.
Jongeren doen mee aan een panna- en freestyle voetbalclinic. (Foto: aangeleverd)

AKERSLOOT/CASTRICUM/LIMMEN - Samen met de jongerenwerkers van Stichting Welzijn verzorgt Team Sportservice Kennemerland rond de voorjaarsvakantie leuke gratis activiteiten voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Met deze gratis activiteiten in Castricum, Akersloot en Limmen kunnen nog meer jongeren de positieve effecten van sport en bewegen ervaren. Een middag plezier maken én actief bezig zijn met leeftijdsgenoten.

Woordoerder Winnie Assendelft: “Samen met Stichting Welzijn verzorgen wij gratis activiteiten voor jongeren rond de voorjaarsvakantie. In de coronatijd is gebleken dat jongeren minder zijn gaan bewegen en meer stress ervaren. Het is dus belangrijk dat veel jongeren op de hoogte zijn van deze activiteiten. Het budget voor deze activiteiten komt van een regeling vanuit de Rijksoverheid.” 

Panna- en freestyle voetbalclinic, iedereen welkom

Woensdag 17, donderdag 18 en woensdag 24 februari kunnen jongeren meedoen aan een panna- en freestyle voetbalclinic. Deze clinic wordt gegeven door een ervaren panna KO voetballer én een ervaren freestyle voetballer van BakkerUnited. Voetballer of geen voetballer? Iedereen is welkom. Vrijdag 19 februari is er een mountainbike clinic bij KPBiking in Akersloot. Je hoeft geen ervaren mountainbiker te zijn, iedereen kan deelnemen en je hoeft ook geen eigen fiets te hebben. Dinsdag 23 februari staat lasergamen op het programma, dit zal plaatsvinden op het terrein van Scouting Castricum.

Voor meer informatie over tijden, locaties én inschrijven kijk op www.teamsportservice.nl/kennemerland. Inschrijven is verplicht. 

Voor vragen neem contact op met buurtsportcoach Winnie Assendelft via wassendelft@teamsportservice.nl