Nu ook pinnen bij Tabak Kado Rozing

Algemeen
Geldmaat. Nu ook pinnen bij Tabak Kado Rozing.
Geldmaat. Nu ook pinnen bij Tabak Kado Rozing. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Tabak Kado Rozing wordt steeds essentiëler. Sinds vorig jaar kan iedereen er terecht voor de pasfotoservice en onlangs werd het Postpakketpunt ingeruild voor een Postkantoor.

Bedrijf in beeld dossier

Rozing: “Afgelopen zomer verdween de ene bank na de andere in het dorpscentrum. Aanleiding voor ons dus om contact op te nemen met Geldmaat. Het heeft enige tijd geduurd maar vanaf donderdag 18 februari kan iedereen bij ons terecht voor het opnemen en storten van geld (geen sealbags). We horen nu al dat we veel klanten hier een groot plezier mee doen en deze dienst wordt gelukkig door de Rijksoverheid gezien als essentieel.”

De rest van de producten van Tabak Kado Rozing zijn nog niet beschikbaar vanwege de coronamaatregelen die gelden tot 3 maart. “Daarvoor gelden speciale regels”, vertelt Rozing. “Die richtlijnen kan iedereen vinden op onze Facebookpagina en staan vermeld op onze voordeur. Hou dat dus het scherp in de gaten.”

“Ook willen Castricummers graag de lokale kranten lezen”, weet Rozing. Deze kranten kunnen dus ook weer afgehaald worden bij Tabak Kado Rozing, Bakkerspleintje 1C in Castricum. Telefoon: 0251 674 358