De kappers mogen weer open, alleen wel tot 21.00 uur

Algemeen
Kapster Mariëlle de Baat is pas in Limmen komen wonen en knipt in omgeving Limmen, Castricum en Heiloo.
Kapster Mariëlle de Baat is pas in Limmen komen wonen en knipt in omgeving Limmen, Castricum en Heiloo. (Foto: www.thuiskapster-limmen.nl)

NOORD-HOLLAND - Demissionair premier Mark Rutte heeft tijdens de persconferentie afgelopen maandag versoepelingen van de coronamaatregelen bekendgemaakt. De meeste contactberoepen mogen vanaf komende dinsdag weer aan de slag. “We denken dat het openstellen van deze beroepen belangrijk is”, zegt Rutte. “Natuurlijk voor de ondernemers, maar ook voor het welzijn van hun klanten.”

Middelbare scholen en mbo’s gaan vanaf maandag 1 maart gedeeltelijk open voor onderwijs op locatie. Ook de buitensportregels voor jongeren tot 27 jaar worden versoepeld. Verder wordt winkelen op afspraak mogelijk. Rutte: “Concreet wordt het mogelijk om vanaf woensdag 3 maart weer klanten te ontvangen die zich van tevoren hebben aangemeld. Hopelijk zorgt dit voor de kleine ondernemers voor meer lucht.” De huidige versoepelingen zijn alleen mogelijk door het in stand houden van andere regels, aldus het kabinet. De avondklok blijft tot 15 maart. Maandag 8 maart komt er opnieuw een persconferentie en gaat er gekeken worden of er meer versoepelingen komen.


Eindelijk krijgt iedereen weer de mogelijkheid zijn haar te laten knippen bij een professional. (Foto: Pixabay)

Thuiskapster Limmen komt naar jou toe

Thuiskapster Mariëlle de Baat uit Limmen is heel blij dat ze kan starten met mensen aan huis te knippen. “We zijn precies in de crisis verhuisd naar Limmen vanuit Heemstede. Het voordeel is wel dat ik nog een heel nieuw klantenbestand kan opbouwen in Limmen, Castricum en Heiloo. Mensen die volgende week misschien nog langer moeten wachten op een behandeling kunnen mij bellen. Ik knip dames, heren en kinderen. Mensen die alleen wonen of het hele gezin in een bezoek. Thuiskapster-Limmen geeft korting als klanten met drie of meer mensen op het hetzelfde adres geknipt kunnen worden. Voor mensen die buiten het gebied wonen kan Mariëlle in overleg een prijsafspraak maken. Meer informatie via: www.thuiskapster-limmen.nl en 06-83632574.

Eindelijk weer een frisse coupe.