Kaartverkoop Dance en Dutch Valley gestart

Uit
Kaartverkoop Dance en Dutch Valley gestart.
Kaartverkoop Dance en Dutch Valley gestart. (Foto: © Eventpixels.nl)

REGIO – UDC Events, de organisatie achter Dance Valley en Dutch Valley festival in het recreatiegebied Spaarnwoude in Velsen-Zuid, is hoopvol over de toekomst van de zomerfestivals nu de ontwikkelingen op het gebied van testevenementen, vaccins en sneltests steeds harder gaan. De organisatie start daarom voor beide festivals de kaartverkoop.

‘‘We merken op social media dat onze achterban staat te trappelen om weer te gaan feesten’’, aldus de woordvoerder van het festival.

‘Wereld is veranderd maar we verwelkomen iedereen in onze vallei’

‘’We zijn uiteraard niet blind voor de realiteit en op dit moment is er natuurlijk niet zo heel veel mogelijk op evenementengebied, maar de wereld ziet er naar ons idee in augustus heel anders uit. We geloven oprecht dat we onze fans weer mogen verwelkomen in onze prachtige vallei.

We geloven in festivalzomer 2021 en willen we onze bezoekers iets geven om naar uit te kijken, dus men kan sinds verleden week voor Dutch Valley en Dance Valley een aanbetaling van 50% op een kaartje doen.

Organisatie Dutch Valley en Dance Valley gaat ervan uit dat festival 14 en 15 augustus doorgaat

“We gaan ervan uit dat Dutch Valley en Dance Valley dit jaar gewoon doorgaan op 14 en 15 augustus, maar mocht dat niet zo zijn dan kunnen mensen hun aanbetaling uiteraard gewoon terugkrijgen. En kaartjes die vorig jaar al gekocht zijn, zijn dit jaar uiteraard nog steeds geldig.”

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op respectievelijk www.dutchvalleyfestival.nl en www.dancevalley.com

UDC Events is telefonisch te bereiken op 020-4936050.