Livestream trefpunt Alzheimer Midden-Kennemerland

Algemeen
Livestream 'De rol van de casemanager dementie voor en na de diagnose.'
Livestream 'De rol van de casemanager dementie voor en na de diagnose.' ((Foto: Aangeleverd))

REGIO - Op vrijdag 23 april 2021 is er een Livestream trefpunt, het onderwerp is: ‘De rol van de casemanager dementie voor en na de diagnose.’

Start is om 16.00 uur. Toegang door te klikken op de link op de site van de afdeling: www.alzheimer-nederland.nl/midden-kennemerland De vorige livestream ging over het ziektebeeld dementie en hoe de diagnose wordt gesteld.

Vaak is er behoefte aan begeleiding, soms al voordat een diagnose is gesteld, meestal na het stellen van een diagnose, als de problemen toenemen. Een casemanager geeft deze begeleiding. Op 23 april 2021 gaat gespreksleider Patrick Bellaart in gesprek casemanager Trees Berkhout van de ViVa! Zorggroep. Zij gaan praten over wat een casemanager in elk stadium van de ziekte kan doen en hoe je in contact kunt komen met een casemanager.

Door corona zijn gewone trefpunten helaas niet mogelijk. Afdeling Midden-Kennemerland zendt als alternatief gesprekken uit via Internet. Het gesprek is live te volgen via de site van de afdeling. Tijdens het gesprek kunt u bellen om een vraag te stellen of iets in te brengen via 06-227 42852.