De WorkshopFabriek: schilderen online Dots & Lines

Algemeen
De workshop Dots & Lines van de Aboriginals is live te volgen.
De workshop Dots & Lines van de Aboriginals is live te volgen. (Foto: aangeleverd)

Mieke Rozing vindt het juist nu belangrijk dat men zich bezig houdt met zaken waar je blij van wordt. Het geeft goede energie en rust. Mieke: “het inloopatelier op woensdag en donderdagochtend doe ik nu online. Het is fijn om binnen de regels zoveel mogelijk de normaal dingen te doen.”

Naast het online les geven lijkt het haar ook fijn om aan een groter publiek juist een mooie schilder-workshops aan te bieden. Deze keer doet zij dat met het onderwerp: Dots & Lines van de Aboriginals. Dit is een traditionele manier van tekenen en schilderen, het werkt rustgevend en verslavend. “Deze mixed-media techniek kun je ook na de workshop inzetten voor je eigen projecten. Je gaat hier helemaal in op en je vergeet alles, iets wat we nu wel kunnen gebruiken.” aldus Mieke.

De workshop

In de workshop speel je met verf, pigmenten, lijnen en stippen. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen ervaring te hebben want Mieke begeleidt elke stap. Wil je meedoen dan heb je alleen een tablet of een computer nodig, jij krijgt alle materialen.

De workshop bestaat uit twee delen en is live te volgen op zondag 2 en zondag 16 mei van 10.00 tot 13.00 uur. In duidelijke stappen leert Mieke jou, hoe jij een ontwerp op doek zet. Je werkt met mixed media technieken jouw voorstelling uit tot een prachtig schilderij. Voor de workshop is geen ervaring nodig.

Inschrijven

Voor inschrijven of meer info: info@miekerozing.nl, 06-10566887 of klik op de aanmeldmodule haar site: www.miekerozing.nl.