Kom kennismaken met Reddingsbrigade Noord-Holland-Noord Castricum

Algemeen
Ben jij op zoek naar een gezellige club, waarbij je ook nog iets doet voor de maatschappij? Dan is de Reddingsbrigade misschien iets voor jou.
Ben jij op zoek naar een gezellige club, waarbij je ook nog iets doet voor de maatschappij? Dan is de Reddingsbrigade misschien iets voor jou. (Foto: Sophie Oberink)

CASTRICUM AAN ZEE - De Castricumse Reddingsbrigade houdt zaterdag 19 juni een kennismakingsdag. Ben jij op zoek naar een gezellige club, waarbij je ook nog iets doet voor de maatschappij? Dan is de Reddingsbrigade misschien iets voor jou.

Ben je enthousiast? Kom dan volgende week langs en neem een kijkje op de strandpost, rijd een rondje mee in de auto of vaar mee in de boot. ze vertellen je wat een lid van de Reddingsbrigade op een stranddag doet en wat het lidmaatschap en de opleiding inhouden. Ook kun je proeven aan de manier waarop ze trainen. De activiteit vindt plaats van 11.00 tot 14.00 uur op en om de strandpost van Castricum (bij de opgang linksaf, tussen Zeezicht en Club Zand).

Schrijf je in voor de kennismaking dag zodat ze weten dat je komt! Via de volgende naar deze pagina: https://bit.ly/3uSH7SQ

Wanneer je niet kunt op de geprikte datum en toch langs wilt komen, mail dan naar vrijwilligers@rbcastricum.nl om informatie op te vragen of kom een keer langs op de post!